fredag 6. august 2010

Å jul med din glede....

Jeg har store planer om å være godt forbredt til jul dette året.Tanken på å stresse med julekort, julegaver +++ med en liten baby i hus frister ikke.Så min plan er å være så godt som ferdig med dette til nurket vårt kommer, Gjenstår å se om jeg klarer dette:)Er i hvertfall på god vei med julekortene, og er nesten ferdig med 4 julegaver.
(Dette innlegge ble litt oppned menmen...)

Ellers har jeg brukt bazzill , gamleboksider, bling, boarderpuncher ,og brunstempelpute til sverting av alle kanter.Skal også ha en blonde eller bånd i hullet men har ikke funnet en enda:)

Her er de ferdige tagene.Tekststemplet jeg har brukt er fra Kort og godt, bakgrunnskrift, Swirlestepelete er fra Kaiserkraft, devonshire collection.Begge motivstemplene er fra Kort og godt, Maria og Jesus, og Liten pike.Gledelig jul stempeler er fra papirloftet.Lagde min egen bakgrun til tagene på kortene.Brukte glimmermist og shimmerz.
På denne brune bakgrunnen sprayet jeg hele kartongen med truffle fra shimmerz, dette fikk tørke før jeg sprayet hele med iridescent gold og latte fra glimmermist.Brukte den samme posen som på den blå bakgrunen, funket ikke så bra den andre gangen.Er nok best og bruke ny pose eller god å kleblig plastfolie.
På den blå bakgrunne sprayet jeg helle kartongen med sapphire fra shimmerz , når dette hadde tørket sprayet jeg hele med twilight fra glimmermist og la en godt krøllet brødpose over og lot dette tørke. 
I dag har jeg å samboren vært kjærester i 9 år
Hipp  hurra for kjærligheten


Klarte også å få tekst mellom bildene, men tror jeg må øve meg litt på dette, var ikke bare bare...(Tusen takk for hjelpen Hege T)

Det er 139dager igjen til jul viss noen lurte;)

Ønsker alle en fin og kjærlighetsfylt helg og lørdag


1 kommentar:

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥

Dette er eg sikker på at du klarer;)

Utruleg fine julekort Aina!

♥ GRATULERER med 9 års dagen:)

Nyt helga,kjærligheita og det fine veret♥

Klem frå Astrid:)